sponsors  

Algemeen

De Tilburgse Operette Vereniging zingt graag voor u de sterren van de hemel….

In de loop van haar bestaan heeft de Tilburgse Operette Vereniging veel goede contacten opgebouwd met tal van personen, bedrijven en stichtingen die de vereniging een warm hart toedragen. De Tilburgse Operette Vereniging wil graag dit netwerk uitbouwen omdat hiermee haar draagvlak in de samenleving wordt versterkt en waardoor zij hoog kan blijven scoren met aansprekende uitvoeringen voor een groot publiek.
De vereniging gelooft in langdurige samenwerking, vanuit het besef dat zij alleen samen met anderen in staat is voor u de sterren van de hemel te blijven zingen.
Met voldoende steun en bijdragen vanuit Tilburg en wijde omgeving kan de Tilburgse Operette Vereniging een groeiende en bloeiende operettevereniging blijven. Elke sympathisant levert zijn of haar geheel eigen bijdrage aan ons voortbestaan.
Naast onze oprechte dank kunt u gebruik maken van meerdere faciliteiten, die de Tilburgse Operette Vereniging te bieden heeft, want zij stelt goede relaties zeer op prijs. Dus als u zich verwant voelt met wat de Tilburgse Operette Vereniging al jarenlang met succes doet, namelijk kwalitatief theater brengen in Tilburg en omstreken, aarzel dan geen moment en wees haar blijvend goedgezind. En wel op een manier, die ook u veel bijval en applaus zal opleveren.

Wilt u meer weten; mail of bel naar onze voorzitter of secretaris en zij laten u graag zien en horen wat de Tilburgse Operette Vereniging voor u kan betekenen. U kunt ook vrijblijvend een promotiemap aanvragen. Deze wordt u graag toegezonden.

Onderstaande bedrijven leveren met name een financiële bijdrage aan de jaarlijkse exploitatie van de Tilburgse Operette Vereniging.